Beste tips voor een goedkoop kinderfeestje

Dit weekend m'n zus geholpen met het organiseren van een kinderfeestje voor de verjaardag van haar zoontje. Dennis mocht tien vriendjes uitnodigen voor zijn verjaardagsfeestje, dus dat was volle bak. Om de kosten wat te drukken zijn naar de Action geweest. Dat is echt een te briljante winkel! Ook voor kinderfeestjes is er genoeg te krijgen. Bij de kassa is het altijd schrikken hoe goedkoop het er eigenlijk is.

Wat is er leuker dan een zelf gemaakte uitnodiging voor een kinderfeestje. We hadden wat knip en plak spullen gehaald om zelf de uitnodigingen te maken en versieren. Het zou een piratenfeest worden dus we hadden schmink meegenomen om een ooglap, snor en stoppels te schminken. Uiteraard hebben we snoep en limonade ingeslagen, en, omdat het mooi weer zou worden, waterballonnen. Dit moest dus wel een geslaagde kinderverjaardag worden.

Woensdagmiddag begin het kinderfeestje thuis met cakejes versieren en een waterballonnengevecht in de tuin. Daarna naar een speelparadijs geweest (een speeltuin met een springkasteel en ballenbak en zo). De entree viel reuze mee. Al met al was het totale feestje niet meer dan 5 euro per kind. Uiteraard kun je het speelparadijs overslaan, en dan heb je echt een goedkoop feestje. Vroeger ging m'n vader met stoepkrijt een spoor uitzetten en dan gingen we later met m'n moeder zoeken. Uit eindelijk kwamen we ergens op een weiland waar we spelletjes deden. En als kind was dat super leuk.